Online szerelem – férfi szemmel

Kedves Olvasó!

Egy kezdeményezés…

… egy stylist…
…egy blog…
… egy felkérés…
…és Én.

Röviden innen ez a kiindulópont, a most elinduló blogbejegyzésnek.
Kozma Rita, a név ami mára egyre többször feltűnik, egyre nagyobb lesz hónapról hónapra, és szerteágazóbb,
Számomra fontos Barát, és támasz mindenben, Ő aki tudja, hogy más szemmel is láthatjuk a világot a kapcsolatokat, érzéseket, egyszóval: bármit.
A fent említett más szemmel kívánom/kívánjuk bemutatni Nektek az élet apróbb, nagyobb dolgait, lépéseit, cselekedeteit, gondolatait, kapcsolatait.
Ez nem egy Szex és New York 4 barátnővel, hanem: Szex és… Budapest? Természetesen két barát, vagy barátnő… kinek hogy tetszik..
Bízom benne, hogy írásaim sokatoknak hasznos lesz, nem csak férfiaknak, nőknek, időseknek, fiataloknak, hanem mindenkinek.

Úgyhogy nincs más hátra mint előre.
Kellemes időtöltést, és szórakozást kívánok az olvasáshoz!

K.Krisztián

Szerelem, szex, kaland, kacérkodás… akarom!
Akarom?…
…Akarom!

2014-et írunk, mondhatni fejlett társadalomban élünk kisebb-nagyobb elcsúszásokkal, de ideálképeket állítunk fel magunknak, amire szépen lassan, vagy egész gyorsan, de rájövünk: nincs, mert nagyon nagyon sok karaktert kellene egybegyúrni ahhoz hogy az ideálképet ( egészen sablonosan) szőke herceget VISA kártyával, BMW-vel hűséggel avagy: karakteres okos, csábító gyönyörű nőt kapjunk.
Kit mit keresünk, és hol, manapság felkapott és még elterjedtebb az internetes társkeresés, aminek ugyanannyi előnye van, mint hátránya.
Gyakorlatilag 10-ből 8 ember jelen van vagy jelen volt már valamilyen társasági oldalon, de ha csak a Facebookbol indulunk ki, akkor 10/10 es a rátánk, és akkor, ha már van egy facebook oldalunk adott is minden:
társkeresés & szakítás egyben.

 

Love-Online-524x369

De kanyarodjunk vissza a társkereső oldalakhoz…, Feltehetően normális ember nem szeret, szeretne hetekig, hónapokig ott maradni és vadászni, illetve közszem előtt lenni, elindul egy folyamat és jönnek a levelek, a kedvestől a 18+ – on át az idegőrlőig.
Amiben egyetértünk: Nem könnyű, és nem egyszerű párt keresni egyik másik oldalról sem. Szörfölni, szemezgetni a felhozatalból egyben móka is tud lenni.
De, úgy gondolom, hogy futtassa végig magába mindenki mit is szeretne? Legyünk annyira vagányak magunkkal szemben és a másik potenciális jelölttel szemben is, hogy egyenesen megmondjuk mit is szeretnénk, ebben is van mit változatunk, ha csak annyit mondok magyar mentalitás, szerintem elég sokaknak leesik a tantusz, amit hallok is mekkorát koppan miközben a blog-bejegyzést gépelem.
Legyenek kalandorok, 1 éjjeles baglyok, hű szerelmesek, szerelemre vágyóak? Férfiak, nők, egyaránt hiszen ez így van rendjén ettől kerek a világ és a társkeresés, de mindig tudjuk mit akarunk, akár melyik korszakunkban érezzük feeling happybe-magunkat!

Internetes társkeresés – szaftos példákkal – folytatódik következő blogomban!
ne hagyd ki!