Mert a férfi stílusa is számít – ENIHORN táskák férfiaknak

A férfi megjelenése, stílusa épp olyan fontos, mint a nőé. Ezt már egy magára és élethelyzetére valamit is adó férfi jól tudja. Hiszen mind a magánéletben is fontos, a munkáról, karrierről nem is beszélve. Vagy éppen az utazásról, hiszen utazás közben is lehetünk stílusosak…

Életünknek fontos részét képezi az utazás. Akár új élmények szerzése iránti vágy vagy épp amunka vezérel minket, ilyenkor kiemelkedő szerepet kap a kényelem, amely segít abban,hogy csak a lényegre koncentrálhassunk. Ha utazótáskánk – ideális partnerként – a praktikumot a stílusos eleganciával is társítja, még több szépséget hozhat a kalandozás.  

Az E N I H O R N első férfi táska kollekcióját is ez a gondolat, valamint az utazásaink során átélt különleges hangulatok és a járművek letisztult formái inspirálták. Három szín kerül főszerepbe: a fekete, a barna és a kék, amelyek különféle formákhoz ésfunkciókhoz rendelve kelnek életre. 

Mert a férfiaknak sem kell kompromisszumot kötniük komfort és stílusosság között, a könnyed elegancia pedig állandó kísérőjévé válhat ahétköznapoknak és az utazásoknak is.

 

enihorn-clint-brown-weekender_fotor enihorn-gregory-blue-gym-bag_fotor enihorn-packy-man-black-backsack_fotor