Mert a férfi stílusa sem mindegy!

Talán volt egy idő, amikor a férfiak – és talán a nők is – úgy gondolták, hogy a férfi megjelenése mellékes. Csak gondoljunk a mondásra: a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. 

Ez már rég nem helytálló, sőt, ha tovább szeretnénk menni a gondolatban, akkor kijelenthetjük: sosem volt helytálló. Miért elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél? Persze ha az ördög maga Giorgio Armani, vagy a kultikus filmből, Az ördög Pradat visel-ből elhíresült Vogue főszerkesztője, akkor rábólinthatunk a mondásra.

Több nőt megkérdeztem arról, hogy mi a véleményük a férfi stílusáról. Urak, a válasz egyértelműbb, mint amire számítottam. Igenis fontos, hogy néz ki a férfi, mit visel magán, mennyire jó az ízlése színek és anyagok terén és az sem mellékes, ha a testével is foglalkozik. Nem kell túlzásba esni, de a harmónikus külső elengedhetetlen, hogy a hölgy felfigyeljen az erősebbik nem képviselőjére.

A férfi stílusa és megjelenése épp úgy fontos, mint a nőé. Ez pedig nem azt jelenti, hogy az erősebbik nem képviselőinek papagájnak kellene öltözniük, elég, ha stílusos a szettjük és igényes az összkép.

rumor-tom-ford-for-hm-1