Ismerkedés az interneten…, avagy láttam már éjjeli őrt nappal meghalni.

Férfszemmel, férfivélemény, mindenkinek!

Mi mindenre jó az internet, ezt már tudjuk, lehet vesézni elölről-hátulról.., tegye szívére a kezét aki még nem ismerkedett internetes társkeresőn.

Valószínűleg nem lesz egy hatalmas létszám, ugyanis mindenkinek izgatja a fantáziáját, mi is van a húspiacon.
Lehet találni jót, rosszat egyaránt, kevésbé abnormálist, nagyon abnormálist, perverzet és sorolhatnám reggelig.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem sok jó élményem volt (pl. exem akivel majdnem 2 évig együtt voltunk egy ilyen mesés oldalon ismertem meg), de nézzük a fekete leves részét is.
Már nem vagyunk együtt…, és én újra regisztráltam. Hát az összetétel és felhozatal nem változott…
Na de nézzük: szimpatikus valaki, lávoljuk, lábnyomot hagyunk és társai, a következő lépés már izgalmasabb: visszareagál avagy sem..

Ha visszareagál akkor már elindulhat valami, természetesen keresési rátán belül szex chat és egyéb.. a reagálást nem úgy értem: hogy vagy? mi járatban?
Én ezektől a sablonos kérdésektől megmondom őszintén a falra tudnék mászni, ugyanis egy vadidegen miért kérdezi meg hogy vagy? minek??? a mi járatban-ra sem tudok jobbat… valószínű lakást keresek egy társkereső oldalon… avagy a kutyám szeretném eladni?! Aki ezt felteszi abba biztosak lehettek hogy kb. annyi fantáziája van mint a halva született halnak.

sex-tape-fail-600

Ezért lehet sokan megköveznek, de úgy gondolom megosztom veletek.
Egy párkapcsolat egyik alapköve a szex, nem akármilyen szex, hanem a jó szex, amiben mindkét fél megkapja azt amire vágyik
testestől lelkesen, ha ez nincs meg, akkor a fene is megette ezt az egészet, ugyanis mindig azt fogjuk keresni ösztönösen amire vágyunk, hiába van harmónia, béke, jól nézünk ki egymás mellett… akkor sem.
Nos ha a jó szex megvan kölcsönösen mindenki fetishe ki van elégítve, sajnos ez még mindig nem garancia egy jó kapcsolatra. Mindig adódnak bakik, huppanók és ez csak a saját nyitottságunkon és toleranciánkon múlik, hogy s miként vészeljük át.. ha sehogy akkor visszakerülünk az elejére a társkereső oldalakra a mókuskerékbe…, és újabb élményekbe csalódásokba prosztókba leendő barátokba botlunk.
Egy biztos minden egyes ismerkedéssel gyarapodik a tarsolyunk, legyen az negatív avagy pozitív, de a későbbiekben biztosan kamatoztatni tudjuk.

Krisztián