A gardróbod alapdarabja – kifinomult stílus nőknek és férfiaknak!

A Ralph Lauren márka egyes darabjait – mint ahogy a címben is írtam – alapdarabnak tartom. Letisztult szabásvonaluk és színvilágok miatt is jól kombnálhatóak különböző kiegészítőkkel, így sokrétűen viselhetőek. Nagy örömömre pedig már itthon, Budapesten is beszerezhetőek a legújabb kollekciók.

A Ralph Lauren számára izgalmas és fontos lépésnek bizonyult megjelenni a magyar piacon. A vásárlók a boltba lépve egy menő és fiatalos világban találhatják magukat, miközben a belső design betekintést nyújt a Polo és Amerika dicső múltjába. Női és férfi Polo ruházat, sportruházat, cipők és kiegészítők széles választéka található meg, benne a legújabb kollekcióval.

A tipikus amerikai csónakházaktól a fehérre meszelt new york-i padlásterekig minden kis részlet amerikai inspirációt rejt, míg az élénk Polo kollekciók betöltik a teret. Ezek a jellemzők teszik egyedivé és rusztikussá ezt az igazi belvárosi üzlete. A Polo Ralph Lauren egyedi, divatos és a dinamikus városi élet ihlette stílust képvisel. Erre a szezonra a Polo egy modern csavart álmodott meg a klasszikus darabjainak és kifinomult sportruházatának, melyeket némi urbánus megjelenéssel álmodtak újra.


AZ ÚJ KOLLEKCIÓRÓL

Az öltöny éve

A Polo öltöny továbbra is a modern attitűd és a klasszikus stílus lehengerlő kombinációja.

Az öltöny többé nem egyenruha. A férfiak egyéniségük kifejezéseként hordanak öltönyt, amely merészen fejezi ki saját egyéni stílusukat.”

Ralph Lauren

Indigó kékség

A farmer új, ultradivatos arányokkal jelenik meg ebben a szezonban, a legmélyebb indigo színben, amelyhez a friss fehéret a kék ezerféle árnyalatával társítjuk. Sikkesen hétköznap. A csiszolatlan a kifinomulttal párosul.

 

Farmerkosztüm

Az élénk kék farmerből szabott háromrészes kosztüm mai női öltözék, amelybe még a szexis rock’n’roll is bevillan.

 

RL_06 RL_07

Surf Lodge

Nyáron egy kicsit lágyabbak a fények a New York-i East End-en. Amikor az élet lelassul, a stílus is lazább lesz.

Izzó fehérség – A csipke éle

Az elegancia menő oldala: szellős, a csupasz bőrt felfedő felsők és szexis azsúr- és csipkeruhák.

RL_05 RL_04 RL_03